Installering

Hvad gør vi?

Som udgangspunkt ja, men som med alt andet trådløst, er der ting eller omgivelser der kan påvirke det trådløse signal. Vi tilbyder derfor en prøveperiode på 14 dage efter installationen, og er du ikke tilfreds, returnerer du produktet for refundering.

Vi vil gerne sikre at du er tilfreds, og tilbyder derfor 14 dages prøveperiode efter installationen. Er du ikke tilfreds, returnerer du produkterne for refundering. Vi tilbyder dog kun refundering af produkterne, men ikke for vores tid, kørselsomkostninger samt andre valgte ydelser.

Ved installationen, sikrer vi at alt fungerer som det skal, inden vi forlader adressen. Hvis du efterfølgende har brug for hjælp eller har spørgsmål til installationen, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at hjælpe dig på bedst mulig måde.

Vi har ingen indflydelse på lokale forhold, der kan påvirke det trådløse signal, eller på internetforbindelsen og eksisterende Router fra jeres leverandør samt eventuelle ændringer og softwareopdateringer af produkterne. Vi vil derfor i enkelte tilfælde, fakturere vores tid på hjælp og supportering samt udgifter til transport hvis det er nødvendigt at komme tilbage til installationsadressen. Det er derfor vi tilbyder 14 dages prøveperiode, for at sikre du er tilfreds med produktet.

Har du foretaget en bestilling og ønsker at ændre ordren med andre produkter, er du velkommen til at kontakte os, så vi sikrer at vi har de ønskede produkter med til installeringen.

Du kan annullere din ordre med fuld refundering af beløbet, frem til dagen før datoen for den aftalte installering. Annullerer du på selve dagen for installationen, refunderer vi det fulde beløb for produkter og tilbehør, men ikke kørsel og installationspris. 

Er der ved installationen behov for ekstra kabler eller f.eks. en Switch til kabling af enheder, er det som regel noget ekstra vi har med i bilen, hvor du blot betaler de ekstra omkostninger ved installationen. Hvis du på forhånd ved der er brug for ekstra tilbehør, anbefaler vi at du tilføjer tilbehør til bestillingen, eller evt. kontakter os, så vi kan sikre vi har det hele med til installationen

Indkøbskurv
Scroll til toppen